Materiaal en kleur

We gebruiken alleen de beste materialen.
De tafel maken we van massief hout in combinatie met gefineerde panelen. Hierdoor ontstaat een degelijk product dat tegen een stootje kan. De basis van de tafel, de poten en het regelwerk maken we van massief hout zodat het sterk is en lang mee gaat. De dekpanelen zijn van gefineerd materiaal zodat deze mooi recht blijven en niet uitzetten of krimpen (met de kans dat de dekpanelen te los of te strak in de tafel liggen).
In principe worden de tafels van eikenhout gemaakt maar als u graag een tafel heeft van een andere houtsoort dan kan dat natuurlijk ook. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor: Beukenhout, Kersenhout, Notenhout, Bamboe, enz. Het hout wordt naar wens gekleurd en afgewerkt met een harde tweecomponenten lak. U kunt ook kiezen om de tafel af te laten werken met een mooie meubelolie of de tafel te laten spuiten met een dekkende laklaag in een kleur die u wenst.
Verder gebruiken we een goede kwaliteit fluweel als speellaken. U kunt hier een keuze maken uit vele kleuren fluweel van het merk Isola. Misschien heeft u liever een vilten ondergrond. Hier kunt u kiezen uit 7 kleuren vilt van het merk Excellent Living: donkerbruin, donkengroen, felrood, koningsblauw, wijnrood, zilvergrijs of zwart.

beitskleuren Eikenhout
kleuren vilt
vele kleuren fluweel
Eikenhout
Beukenhout
Kersenhout
Bamboe
Notenhout