Materiaal en kleur

We gebruiken alleen de beste materialen.
De tafel maken we van massief eikenhout in combinatie met gefineerde panelen. Hierdoor ontstaat een degelijk product dat tegen een stootje kan. De basis van de tafel, de poten en het regelwerk maken we van massief hout zodat het sterk is en lang mee gaat. De dekpanelen zijn van gefineerd materiaal zodat deze mooi recht blijven en niet uitzetten of krimpen (met de kans dat de dekpanelen te los of te strak in de tafel liggen).
De tafels worden van eikenhout gemaakt. Het hout wordt afgewerkt met een harde tweecomponenten olie. Rubio Monocoat. Een kwalitatief zeer goed product. U heeft keuze uit ongeveer 50 kleuren van Rubio Monocoat. www.rubiomonocoat.nl
Verder gebruiken we een prachtige kwaliteit fluweel als speellaken. U kunt hier een keuze maken uit 50 kleuren fluweel van het merk Toppoint, type Isola. Deze fluweel is zeer vuil afstotend. Vloeistof blijft er in parels bovenop liggen. (hydrofoob)
Het aluminium inhaak/accessoireprofiel is standaard zilverkleurig. Zwart is ook leverbaar tegen een meerprijs.
De tafel is een maatwerkproduct en daarom is ‘alles’ mogelijk qua design, materiaal en kleurgebruik. Heeft u hier vragen over, laat het ons weten op info@bordspeltafel.nl en wij komen er gauw op terug.

Hoe het Isola fluweel en het afgewerkte hout reageert als er een drankje omvalt.

Vloeistof blijft als parels op het fluweel liggen.
Vloeistof blijft als parels op het fluweel liggen.

Eikenhout
Eikenhout
Monocoat kleuren
Monocoat kleuren
Alle kleuren Toppoint Isola fluweel, Zeer vuilafstotend.
Alle kleuren Toppoint Isola fluweel. Zeer vuilafstotend.
monocoat
Monocoat kleuren
monocoat
Monocoat kleuren.
monocoat
Monocoat kleuren.
monocoat
Monocoat kleuren.
monocoat
Monocoat kleuren.