Materiaal en kleur

We gebruiken alleen de beste materialen.
De tafel maken we van massief hout in combinatie met gefineerde panelen. Hierdoor ontstaat een degelijk product dat tegen een stootje kan. De basis van de tafel, de poten en het regelwerk maken we van massief hout zodat het sterk is en lang mee gaat. De dekpanelen zijn van gefineerd materiaal zodat deze mooi recht blijven en niet uitzetten of krimpen (met de kans dat de dekpanelen te los of te strak in de tafel liggen).
In principe worden de tafels van eikenhout gemaakt maar als u graag een tafel heeft van een andere houtsoort dan kan dat natuurlijk ook. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor: Beukenhout, Kersenhout, Notenhout, Bamboe, enz. Het hout wordt naar wens gekleurd en afgewerkt met een harde tweecomponenten olie. Rubio Monocoat. Een kwalitatief zeer goed product.
Verder gebruiken we een prachtige kwaliteit fluweel als speellaken. U kunt hier een keuze maken uit vele kleuren fluweel van het merk Toppoint, type Isola.
Ook kan het aluminium inhaak/accessoireprofiel in de kleur van de tafel geleverd worden of in een andere kleur naar uw smaak. Vraag naar de mogelijkheden.
De tafel is een maatwerkproduct en daarom is alles mogelijk qua design, materiaal en kleurgebruik. Heeft u hier vragen over, laat het ons weten op info@bordspeltafel.nl en wij komen er gauw op terug.

Rubio Monocoat kleuren.
Kleuren aluminium inhaakprofiel
Kleuren aluminium inhaakprofiel.
Vele kleuren fluweel van het merk Toppoint, Isola.

Eikenhout
Eikenhout.
Beukenhout.
Kersenhout.
Bamboe.
Notenhout.
monocoat
Monocoat kleuren.
monocoat
Monocoat kleuren.
monocoat
Monocoat kleuren.

monocoat
Monocoat kleuren.
monocoat
Monocoat kleuren.